Officium Fastighetsbyrå AB

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter Officium Fastighetsbyrå AB. Det finns flera verksamheter som liknar Officium Fastighetsbyrå AB i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Officium Fastighetsbyrå AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-05-13 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-04-27 så har Officium Fastighetsbyrå AB varit registrerat och sedan 2004-05-13 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Officium Fastighetsbyrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Officium Fastighetsbyrå AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hallunda Torg, 145 68, Norsborg. Vi ni istället prata med Officium Fastighetsbyrå AB så kan ni göra det på 08-5317606.

Bolagets verksamhet skall vara förmedling av privatbostad & kommersiella lokaler och fastigheter, förmedling av ekonomiska , juridiska tjänster, förvaltning av fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lu, Tony Kwok Chou som är född 1971 och har titeln VD, Lu, Tony Kwok Chou som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Luu, Minh Bach Becky som är född 1971 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Officium Fastighetsbyrå AB har 556661-7212 som sitt organisationsnummer.