Brudeseth's Byggservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bygg- och entreprenadverksamhet, fastighetsservice och konsultverksamhet inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brudeseth's Byggservice Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Brudeseth's Byggservice Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2004-09-12 så skapades Brudeseth's Byggservice Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556666-1863 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Botkyrka.

Just nu är Brudeseth's Byggservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Brudeseth's Byggservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 073-6398620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brudeseth's Byggservice Aktiebolag är Brudeseth, Stein Konrad som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Wamala Brudeseth, Susanne som är född 1957 och har titeln Suppleant, .