E-Tron Service AB

E-Tron Service AB är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som E-Tron Service AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

E-Tron Service AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-12-09.

E-Tron Service AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-10-18. Men sedan 2004-12-09 så har E-Tron Service AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kumla Gårdsv. 33, 145 63, Norsborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på E-Tron Service AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53184617.

Botkyrka arbetar för att företag som E-Tron Service AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för E-Tron Service AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva produktion, försäljning, export samt import av elfordon och komponenter inom elfordonsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för E-Tron Service AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till E-Tron Service AB och det är följande personer, Ekestang, Stig Johan som är född 1970 och har titeln VD, Ekestang, Stig Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekestang, Stig Håkan som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hellström, Göran Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för E-Tron Service AB är 556668-6548.