Gullex Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Tappström)

556670-0364 är organisationsnummer för verksamheten Gullex Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Tappström). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gullex Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Tappström) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Botkyrka som är den kommunen som Gullex Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Tappström) finns i.

Gullex Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Tappström) har varit registrerat sedan 2004-11-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gullex Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Tappström) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-09.

Gullex Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Tappström) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gullex Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Tappström) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gullex Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Tappström) så kan ni göra det på telefon genom 08-56410990 eller genom brev på följande adress:
Mälarö Torg 1, 178 30, Ekerö

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detalj- handelsrörelse med dagligvaror i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gullex Livs Aktiebolag (Ica Supermarket Tappström) och det är Dahlbäck, Rolf Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Dahlbäck, Rolf Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlbäck, Catarina Elisabet som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Nygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor,