Ymers Familycare AB

I Stockholms län så finns Ymers Familycare AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Aktiebolag. Ymers Familycare AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Ymers Familycare AB är momsregistrerat sedan2005-01-13 och har organisationsnummer 556670-2287.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-51173420 alternativt besöka eller skicka post till Ymers Familycare AB på följande adress Nolinge Gård 5, 147 91, Grödinge.

Ymers Familycare AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-01-13.

I Ymers Familycare AB så sitter följande personer i styrelsen: , Amkéus, Ann-Britt Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva behandling och vårdhem för enskilda och familjer, samt dessutom idka verksamhet inom travsport och hästverksamhet, och dessutom idka verksamhet inom schakt och maskinentreprenad jämte därmed förenlig verksamhet.