K. Sporrong Elektriska Aktiebolag

I Stockholms län så finns K. Sporrong Elektriska Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Aktiebolag. K. Sporrong Elektriska Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

K. Sporrong Elektriska Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-01-20 och har organisationsnummer 556671-3433.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-53031205 alternativt besöka eller skicka post till K. Sporrong Elektriska Aktiebolag på följande adress Lindhovsv. 6, 147 43, Tumba.

K. Sporrong Elektriska Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-01-20.

I K. Sporrong Elektriska Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Haganius, Maria Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva elinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.