Cosic Transport AB

556672-5577 är organisationsnummer för företaget Cosic Transport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cosic Transport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Botkyrka som är den kommunen som Cosic Transport AB finns i.

Cosic Transport AB har varit registrerat sedan 2004-12-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cosic Transport AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-07.

Cosic Transport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Botkyrka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cosic Transport AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Cosic, Goran -Cosic, Slavica

Vill ni komma i kontakt med Cosic Transport AB så kan ni göra det på telefon genom 073-6403156 eller genom brev på följande adress:
Stallbacken 52, 147 34, Tumba

Bolaget skall bedriva personaluthyrning, bud- och transportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cosic Transport AB och det är Cosic, Goran som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Cosic, Slavica som är född 1970 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Anna Sofia som är född 1968 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor,