S Anders Bygg AB

S Anders Bygg AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där S Anders Bygg AB finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. S Anders Bygg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket S Anders Bygg AB har haft sedan 2005-05-26. S Anders Bygg AB har funnits sedan och 2005-05-26 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till S Anders Bygg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ugglev. 129, 147 34, Tumba men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-5445031.

Botkyrka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är S Anders Bygg AB Privat, ej börsnoterat.

S Anders Bygg AB har idag 556674-1251 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för S Anders Bygg AB

Bolaget skall bedriva byggverksamhet samt konsultverksamhet i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I S Anders Bygg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Sven Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Mari-Ann som är född 1933 och har titeln Suppleant, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .