Tylon AB

Bolaget skall bedriva förmedlingsuppdrag som berör Sverige och Kina, alltså ett slags agenturverksamhet. Det kan vara varor eller tjänster på båda riktningar inom metallskrot tillexempel begagnade koppar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tylon AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Tylon AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2005-06-08 så skapades Tylon AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556681-5261 är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Tylon AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Tylon AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tylon AB är Shiu, Sai Ki David som är född 1978 och har titeln Likvidator, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .