Flisan AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet såsom planering och kommunikation beträffande samhällsfrågor bl a bostäder och fastigheter avseende offentlig och privat sektor samt därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Flisan AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Flisan AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2005-09-02 så skapades Flisan AB och företaget är har F-skattsedel Flisan AB har haft det sedan 2005-09-22.

Flisan AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-22

556685-2694 är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Flisan AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Flisan AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Flisan AB är Arnesson, Hans Anders Ruben som är född 1945 och har titeln VD, Arnesson, Hans Anders Ruben som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnesson, Ann-Charlotte Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nygren, Erik Richard som är född 1969 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .