Leziz Food AB

Aktiebolag finns det flera av i Botkyrka och Leziz Food AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Leziz Food AB är ett av dem. Statusen för Leziz Food AB är att Bolaget är aktivt.

Leziz Food AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-01. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Leziz Food AB ska trivas.

Leziz Food AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10. I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva detaljhandel med livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leziz Food AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10.

Idag är Leziz Food AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Leziz Food AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53172171.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Leziz Food AB är Ayranci, Murat som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Keles, Ahmet som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Ayranci, Sükran som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Ahlzén, Kerstin Inger som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisionsgruppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Leziz Food AB har 556689-1247 som sitt organisationsnummer.