Four Logic Sälj AB

Aktiebolag finns det flera av i Botkyrka och Four Logic Sälj AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Four Logic Sälj AB är ett av dem. Statusen för Four Logic Sälj AB är att Bolaget är inaktivt.

Four Logic Sälj AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-15. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där företaget finns i jobbar för att företag som Four Logic Sälj AB ska trivas.

I Botkyrka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva partihandel med dagligvaror, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Four Logic Sälj AB inte är momsregistrerat.

Idag är Four Logic Sälj AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Four Logic Sälj AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Four Logic Sälj AB är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Four Logic Sälj AB har 556690-5062 som sitt organisationsnummer.