Märkmetoder i Stockholm AB

Märkmetoder i Stockholm AB är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Märkmetoder i Stockholm AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Märkmetoder i Stockholm AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-02-02.

Märkmetoder i Stockholm AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-11-25. Men sedan 2006-02-02 så har Märkmetoder i Stockholm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stråles v. 8, 147 63, Uttran. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Märkmetoder i Stockholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53035079.

Botkyrka arbetar för att bolag som Märkmetoder i Stockholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Märkmetoder i Stockholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva import, export, försäljning och service inom industriell märkningsutrustning och tillbehör, grafisk agenturverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Märkmetoder i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Märkmetoder i Stockholm AB och det är följande personer, Andersson, Johny Erik Conny som är född 1962 och har titeln VD, Andersson, Johny Erik Conny som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ann Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Werell, Carl Olov Håkan som är född 1963 och har titeln Revisor, Werells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Märkmetoder i Stockholm AB är 556691-5632.