Säfström Detaljhandel Aktiebolag (Coop Konsum)

Säfström Detaljhandel Aktiebolag (Coop Konsum) är ett företag som finns i Botkyrka. I Säfström Detaljhandel Aktiebolag (Coop Konsum) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Säfström, Björn Henry som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Gerne Säfström, Elsye Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Hassis, Per Folke Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Säfström Detaljhandel Aktiebolag (Coop Konsum) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Säfström Detaljhandel Aktiebolag (Coop Konsum) på telefon 08-50020245.

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Säfström Detaljhandel Aktiebolag (Coop Konsum) av bolagstypen Aktiebolag.

Säfström Detaljhandel Aktiebolag (Coop Konsum) är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Säfström Detaljhandel Aktiebolag (Coop Konsum) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-19 och Säfström Detaljhandel Aktiebolag (Coop Konsum) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Säfström Detaljhandel Aktiebolag (Coop Konsum) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Säfström Detaljhandel Aktiebolag (Coop Konsum) har 556695-3823 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.