Logistics News i Stockholm AB

Logistics News i Stockholm AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Logistics News i Stockholm AB finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Logistics News i Stockholm AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Logistics News i Stockholm AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Logistics News i Stockholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Logistics News i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat.

Logistics News i Stockholm AB har idag 556697-1114 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Logistics News i Stockholm AB

Bolaget skall bedriva logistik, distribution och marknadsföring, samt därmed förenlig verksamhet.

I Logistics News i Stockholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Jan Anders som är född 1972 och har titeln Likvidator, .