YM Bygg AB

556698-0503 är organisationsnummer för verksamheten YM Bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som YM Bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Botkyrka som är den kommunen som YM Bygg AB finns i.

YM Bygg AB har varit registrerat sedan 2006-02-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för YM Bygg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-22.

YM Bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för YM Bygg AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med YM Bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 073-4148165 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva byggentreprenadverksamhet samt därmed förenlig verkamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med YM Bygg AB och det är Bergström, Tomas Erik som är född 1968 och har titeln Likvidator, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor,