Fun Productions FP AB

Fun Productions FP AB är ett bolag som finns i Botkyrka. I Fun Productions FP AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cabrera Gustafsson, Valentino F som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Rahimpoor, Amir som är född 1984 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fun Productions FP AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fun Productions FP AB på telefon 08-7441440.

Bolaget ska bedriva film-, video- och fotoproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fun Productions FP AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fun Productions FP AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Fun Productions FP AB innehar ej F-skattsedel och Fun Productions FP AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fun Productions FP AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Fun Productions FP AB har 556698-5718 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.