H Johansson Teknisk Service AB

I Botkyrka finns det ett Aktiebolag som heter H Johansson Teknisk Service AB. Det finns flera verksamheter som liknar H Johansson Teknisk Service AB i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

H Johansson Teknisk Service AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-03-30 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-03-10 så har H Johansson Teknisk Service AB varit registrerat och sedan 2006-03-30 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är H Johansson Teknisk Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med H Johansson Teknisk Service AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Nyponv. 4, 146 50, Tullinge. Vi ni istället prata med H Johansson Teknisk Service AB så kan ni göra det på 070-6738112.

Bolaget ska bedriva teknisk konsultverksamhet inom elektroniska området samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Bo Håkan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmkvist, Frida Eleonor som är född 1979 och har titeln Suppleant, Magnusson, Ingrid Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Werell, Carl Olov Håkan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Werells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

H Johansson Teknisk Service AB har 556699-2995 som sitt organisationsnummer.