Taxi 97 AB

Taxi 97 AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Taxi 97 AB finns. I Botkyrka så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Taxi 97 AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Taxi 97 AB har haft sedan 2006-06-15. Taxi 97 AB har funnits sedan och 2006-06-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Taxi 97 AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Önnemov. 134, 146 53, Tullinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7784203.

Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Taxi 97 AB Privat, ej börsnoterat.

Taxi 97 AB har idag 556704-3228 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Olsson, Jan Anders Firman tecknas två i förening av -Olsson, Caroline Hema Dolores -Olsson, Helena Annika Gargi -Olsson, Kerstin Mari-Anne Anita -Olsson, Sofia Margareta är den som för stunden ansvarar för Taxi 97 AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att utföra Taxi- och budtransporter och därmed förenlig verksamhet.

I Taxi 97 AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Jan Anders som är född 1945 och har titeln VD, Olsson, Jan Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Caroline Hema Dolores som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Helena Annika Gargi som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kerstin Mari-Anne Anita som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Sofia Margareta som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamotLilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .