Nivab Management Consulting AB

Nivab Management Consulting AB är ett företag som finns i Botkyrka. I Nivab Management Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sundbaum, Nina Ingrid Margareta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Karl Ivan Holger som är född 1959 och har titeln Suppleant, Örtegren, Mats Birger som är född 1962 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nivab Management Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nivab Management Consulting AB på telefon 070-5677670.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom redovisning, ekonomistyrning och logistik jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nivab Management Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nivab Management Consulting AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nivab Management Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-26 och Nivab Management Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nivab Management Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nivab Management Consulting AB har 556711-9705 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.