EkonomiCentralen Söderort AB

556714-8951 är organisationsnummer för företaget EkonomiCentralen Söderort AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EkonomiCentralen Söderort AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Botkyrka som är den kommunen som EkonomiCentralen Söderort AB finns i.

EkonomiCentralen Söderort AB har varit registrerat sedan 2006-11-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för EkonomiCentralen Söderort AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-23.

EkonomiCentralen Söderort AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Botkyrka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EkonomiCentralen Söderort AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med EkonomiCentralen Söderort AB så kan ni göra det på telefon genom 08-53420440 eller genom brev på följande adress:
Botkyrkav. 4, 143 35, Vårby

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och redovisning. Bolaget ska även äga och förvalta aktier. Bolaget skall även äga och förvalta fast egendom. Samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EkonomiCentralen Söderort AB och det är Eriksson, Jan Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Barbro Janet som är född 1961 och har titeln Suppleant, Selander Sjöberg, Inger som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisorspoolen Matsson & Co Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,