Sifversson & Magnusson Inredningar & Luckor Aktiebolag

Bolaget skall tillverka, importera och försälja köksin- redningar samt lackera köksdetaljer och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sifversson & Magnusson Inredningar & Luckor Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Sifversson & Magnusson Inredningar & Luckor Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2006-12-12 så skapades Sifversson & Magnusson Inredningar & Luckor Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556717-4809 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Botkyrka.

Just nu är Sifversson & Magnusson Inredningar & Luckor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Sifversson & Magnusson Inredningar & Luckor Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6072115 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 3 suppleanter.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sifversson & Magnusson Inredningar & Luckor Aktiebolag är Sifversson, Tom som är född 1956 och har titeln VD, Sifversson, Tom som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Peter Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Folke, Harriet Christina som är född 1942 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Marianne Kristina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Sifversson, Eva Kristina som är född 1960 och har titeln SuppleantWennerlund, Per-Olof Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .