Joakim Sandgren X press AB

Stockholms län

Information

556717-9212 är organisationsnummer för verksamheten Joakim Sandgren X press AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Joakim Sandgren X press AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Botkyrka som är den kommunen som Joakim Sandgren X press AB finns i.

Joakim Sandgren X press AB har varit registrerat sedan 2006-12-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Joakim Sandgren X press AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-11.

Joakim Sandgren X press AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Joakim Sandgren X press AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Joakim Sandgren X press AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Aspenv. 110, 147 44, Tumba

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva budverksamhet, distribution, konsultverksamhet inom transport, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Joakim Sandgren X press AB och det är Sandgren, Ted Joakim som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Garpefält, Gaby Jessica som är född 1971 och har titeln Suppleant, Artvin, Per som är född 1969 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 3 AB som är född och har titeln Revisor,