Tandhälsa Therese Ticander AB

Bolaget skall bedriva tandvårdsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tandhälsa Therese Ticander AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Tandhälsa Therese Ticander AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2007-02-23 så skapades Tandhälsa Therese Ticander AB och bolaget är har F-skattsedel Tandhälsa Therese Ticander AB har haft det sedan 2007-03-29.

556724-5971 är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Tandhälsa Therese Ticander AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Tandhälsa Therese Ticander AB så går det att nå dem via telefon på 08-53039910 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tandhälsa Therese Ticander AB är Ticander, Therese Johanna Olga som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Tikhomirova, Anna Feodorovna som är född 1940 och har titeln Suppleant, Moosberg, Bengt Ola Rikard som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .