PH:s ställning & alltjänst AB

556727-1894 är organisationsnummer för företaget PH:s ställning & alltjänst AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PH:s ställning & alltjänst AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Botkyrka som är den kommunen som PH:s ställning & alltjänst AB finns i.

PH:s ställning & alltjänst AB har varit registrerat sedan 2007-03-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för PH:s ställning & alltjänst AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-10.

PH:s ställning & alltjänst AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Botkyrka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PH:s ställning & alltjänst AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med PH:s ställning & alltjänst AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7788792 eller genom brev på följande adress:
Hermelinsv. 3, 146 37, Tullinge

Bolaget skall hyra ut maskiner och byggställningar inom bygg, bokföring, transporter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PH:s ställning & alltjänst AB och det är Hedengren, Sven Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedengren, Inger Catharina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Turunen, Solveig Margareta som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Solitär som är född och har titeln Revisor,