Jatjan Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet inom städ, såsom fönsterputs, golvvård, byggstädning och allt inom bilverksamhet och snöskottning, park- och gårdsskötsel och uteplantering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jatjan Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Jatjan Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2007-03-30 så skapades Jatjan Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Jatjan Aktiebolag har haft det sedan 2007-05-31.

Jatjan Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-31

556727-5028 är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Jatjan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Jatjan Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-53184913 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jatjan Aktiebolag är Lindgren, Jaana Hannele som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Louhelainen, Eeva Marjatta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Mika Henrik som är född 1985 och har titeln Suppleant, Liljeberg, Ulla Marie Kristina som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisorn Ulla Liljeberg AB som är född och har titeln Revisor, .