VR Partner AB

VR Partner AB är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som VR Partner AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

VR Partner AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-04-13.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på VR Partner AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7514751.

Botkyrka arbetar för att företag som VR Partner AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för VR Partner AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva byggentreprenad, lokalvård och transporter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för VR Partner AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till VR Partner AB och det är följande personer, Backman, Björn Olof som är född 1951 och har titeln Likvidator, Bolin, Erik Greger som är född 1959 och har titeln Revisor, Råsunda Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för VR Partner AB är 556728-0572.