ASJ Hemservice Aktiebolag

Aktiebolag finns det flera av i Botkyrka och ASJ Hemservice Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och ASJ Hemservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ASJ Hemservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ASJ Hemservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2007-05-25. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där företaget finns i jobbar för att företag som ASJ Hemservice Aktiebolag ska trivas.

ASJ Hemservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21. I Botkyrka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är hemservice så som och städverksamhet, trädgårdsarbete, samt konsultverksamhet inom bröllops och- festarrangemang och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ASJ Hemservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är ASJ Hemservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med ASJ Hemservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-9601554.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med ASJ Hemservice Aktiebolag är Sadowska, Anna Maria som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Sadowski, Ireneusz Ryszard som är född 1971 och har titeln Suppleant, Phillips, Craig Oswald som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

ASJ Hemservice Aktiebolag har 556730-6005 som sitt organisationsnummer.