2 Åkare i Uttran AB

2 Åkare i Uttran AB är ett bolag som finns i Botkyrka. I 2 Åkare i Uttran AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zander Eriksson, Björn Lage som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisk, Seth Tomas som är född 1966 och har titeln Suppleant, Rottbers, Ture Olof som är född 1951 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med 2 Åkare i Uttran AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå 2 Åkare i Uttran AB på telefon 070-7333630.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är 2 Åkare i Uttran AB av bolagstypen Aktiebolag.

2 Åkare i Uttran AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

2 Åkare i Uttran AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-27 och 2 Åkare i Uttran AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för 2 Åkare i Uttran AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

2 Åkare i Uttran AB har 556731-7887 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.