Noll33 Screen AB

Noll33 Screen AB är ett bolag som finns i Botkyrka. I Noll33 Screen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Björn Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Johansson, Björn Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Fahlström, Anders Tommy Leonard som är född 1969 och har titeln Suppleant, Bergström, Anders Johan som är född 1969 och har titeln Revisor, Berg & Bergström AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Noll33 Screen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Noll33 Screen AB på telefon 08-190082.

Bolaget ska bedriva tryckeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Noll33 Screen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Noll33 Screen AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Noll33 Screen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-18 och Noll33 Screen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Noll33 Screen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Noll33 Screen AB har 556736-4152 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.