Vicicom AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom IT och IT-infrastruktur, utveckling, inköp och försäljning av bredbandstjänster, marknadsföring, kund- och personalvård genom motorsportverksamhet, handel med värdepapper, förvaltning av fastigheter och bostadsrätter, förvaltning av intresse- och dotterföretags aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vicicom AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Vicicom AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2007-09-17 så skapades Vicicom AB och bolaget är har F-skattsedel Vicicom AB har haft det sedan 2007-11-22.

Vicicom AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-22

556738-1529 är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Vicicom AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Vicicom AB så går det att nå dem via telefon på 073-5455549 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vicicom AB är Viktorsson, Ulf Håkan som är född 1969 och har titeln Extern VD, Clasén, Hans Hjalmar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandberg, Torbjörn Bengt som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenqvist, Mikael Henry som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rotsman, Pia Maria som är född 1973 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.