Kenneths Schakt och Maskinentreprenad AB

556739-1189 är organisationsnummer för bolaget Kenneths Schakt och Maskinentreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kenneths Schakt och Maskinentreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Botkyrka som är den kommunen som Kenneths Schakt och Maskinentreprenad AB finns i.

Kenneths Schakt och Maskinentreprenad AB har varit registrerat sedan 2007-10-01 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kenneths Schakt och Maskinentreprenad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-18.

Kenneths Schakt och Maskinentreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Botkyrka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kenneths Schakt och Maskinentreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jansson, Karl Kenneth

Vill ni komma i kontakt med Kenneths Schakt och Maskinentreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3661701 eller genom brev på följande adress:
Näs Backe 1, 147 92, Grödinge

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva åkeri och entrepenadverksamhet inom mark och bygg samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kenneths Schakt och Maskinentreprenad AB och det är Jansson, Karl Kenneth som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Reinar Andréas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Lina Maria som är född 1982 och har titeln Suppleant, Borvin, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Revisor,