Svartalund AB

I Stockholms län så finns Svartalund AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Aktiebolag. Svartalund AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Svartalund AB är momsregistrerat sedan2008-01-17 och har organisationsnummer 556743-0300.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-55634080 alternativt besöka eller skicka post till Svartalund AB på följande adress Flottiljv. 2, 146 37, Tullinge.

Svartalund AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-01-17.

I Svartalund AB så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Anette Kristina som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT och ekonomi, äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.