Storbutiken i Botkyrka AB

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detalj- handelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Storbutiken i Botkyrka AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Botkyrka så är Storbutiken i Botkyrka AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2007-11-23 så skapades Storbutiken i Botkyrka AB och företaget är har F-skattsedel Storbutiken i Botkyrka AB har haft det sedan 2008-01-11.

Storbutiken i Botkyrka AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-11

556744-0044 är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Storbutiken i Botkyrka AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Storbutiken i Botkyrka AB så går det att nå dem via telefon på 08-53470300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Storbutiken i Botkyrka AB är Ahlström Åkesson, Gudrun Birgitta M som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröjd, Per Erik Johan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Klint, Sonja Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .