Dannas Fotvård

Dannas Fotvård är en verksamhet som finns i Botkyrka. I Dannas Fotvård finns det lite olika personer som är förknippade och det är Källgren, Danuta Elzbieta som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dannas Fotvård så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Dannas Fotvård på telefon 08-7780354.

Fotvård Vård och omsorg av människors fötter och underben, (knät och neråt).

Idag är Dannas Fotvård av bolagstypen Enskild firma.

Dannas Fotvård är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Dannas Fotvård innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Dannas Fotvård är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dannas Fotvård så är det följande:

Dannas Fotvård har 561013-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.