Livskällan i Tumba

Livskällan i Tumba är en verksamhet som finns i Botkyrka. I Livskällan i Tumba finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borgefors, Ghill Anita som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Livskällan i Tumba så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Livskällan i Tumba på telefon 08-53037147.

Friskvårdande behandlingar. Kroppsbehandlingar. Pers.utvecklingsprocesser. Försäljning av biologiska hud- och kroppsvårdsprodukter. Rådgivning i hälsofrämjande frågor samt att starta och driva företag. Handledning i livsfrågor. Bokföringsuppdrag.

Idag är Livskällan i Tumba av bolagstypen Enskild firma.

Livskällan i Tumba är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Livskällan i Tumba innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-02 och Livskällan i Tumba är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Livskällan i Tumba så är det följande:

Livskällan i Tumba har 570127-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.