Bomäklaren i Huddinge

Bomäklaren i Huddinge hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Bomäklaren i Huddinge finns. I Botkyrka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Bomäklaren i Huddinge tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. Bomäklaren i Huddinge har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bomäklaren i Huddinge så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7653041.

Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Bomäklaren i Huddinge har idag 570304-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bomäklaren i Huddinge

Fastighetsförmedling, konsultation inom fastighetsköp. Värdering och hjälp med bokföring.

I Bomäklaren i Huddinge så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sarihan, Ömer som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .