Sakara Taxi

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter Sakara Taxi. Det finns flera bolag som liknar Sakara Taxi i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sakara Taxi är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-02-10 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-06-16 så har Sakara Taxi varit registrerat och sedan 2006-02-10 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sakara Taxi och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Sakara Taxi så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Sakara Taxi så kan ni göra det på 08-6697810.

Taxiverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Yildiz, Ali Emrullah som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Sakara Taxi har 570401-XXXX som sitt organisationsnummer.