Anita's Hälsomix

Anita's Hälsomix är ett företag som finns i Botkyrka. I Anita's Hälsomix finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Anita Margareta som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anita's Hälsomix så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Anita's Hälsomix på telefon 08-53035334.

Zonterapi, massage, samtalsterapi och kostråd.

Idag är Anita's Hälsomix av bolagstypen Enskild firma.

Anita's Hälsomix är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Anita's Hälsomix innehar ej F-skattsedel och Anita's Hälsomix är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anita's Hälsomix så är det följande:

Anita's Hälsomix har 570624-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.