ALLINGER MUSIKPRODUKTION

ALLINGER MUSIKPRODUKTION är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som ALLINGER MUSIKPRODUKTION finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ALLINGER MUSIKPRODUKTION är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

ALLINGER MUSIKPRODUKTION som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-09-24. Men sedan 1996-01-01 så har ALLINGER MUSIKPRODUKTION varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ALLINGER MUSIKPRODUKTION så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7885416.

Botkyrka arbetar för att bolag som ALLINGER MUSIKPRODUKTION ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för ALLINGER MUSIKPRODUKTION. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Musikproduktion och därmed förenlig verksamhet, uthyrning av utrustning samt konsertarrangemang

Firmatecknare för ALLINGER MUSIKPRODUKTION är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ALLINGER MUSIKPRODUKTION och det är följande personer, Allinger, Kjell Åke som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för ALLINGER MUSIKPRODUKTION är 570817-XXXX.