Tumba Kemtvätt och Skrädderi

Inlämning och utlämning av skrädderiarbeten och kemtvätt. Försäljning och uthyrning av festkläder.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tumba Kemtvätt och Skrädderi vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är Tumba Kemtvätt och Skrädderi ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1996-02-06 så skapades Tumba Kemtvätt och Skrädderi och bolaget är har F-skattsedel Tumba Kemtvätt och Skrädderi har haft det sedan 1996-01-01.

Tumba Kemtvätt och Skrädderi är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

571015-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Tumba Kemtvätt och Skrädderi och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Tumba Kemtvätt och Skrädderi så går det att nå dem via telefon på 08-53031201 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tumba Kemtvätt och Skrädderi är Danial, Abboud Isa som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .