Evera Living

Evera Living är ett av många verksamheter som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Evera Living finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Evera Living är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-11-24.

Evera Living som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-11-22. Men sedan 2005-12-01 så har Evera Living varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Evera Living så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7253646.

Botkyrka arbetar för att verksamheter som Evera Living ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Evera Living. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Friskvård, stresshantering samt därmed förenlig verksamhet som massage, utbildning samt konsultation inom friskvård och stresshantering. Handel med friskvårdsprodukter.

Firmatecknare för Evera Living är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Evera Living och det är följande personer, Selin, Eva-Marie som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Evera Living är 571016-XXXX.