Alby Godis & Tobak

Alby Godis & Tobak är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Alby Godis & Tobak finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Alby Godis & Tobak som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-01-16.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Alby Godis & Tobak så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53181200.

Botkyrka arbetar för att företag som Alby Godis & Tobak ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Alby Godis & Tobak. Det finns flera företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel med godis, konfektyr, tobak, mobil och mobiltelefon tillbehör, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Alby Godis & Tobak är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Alby Godis & Tobak och det är följande personer, Issa, Anwar som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Alby Godis & Tobak är 580326-XXXX.