Hedebrant, Bo

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hedebrant, Bo vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är Hedebrant, Bo en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1998-12-04 så skapades Hedebrant, Bo och verksamheten är har F-skattsedel Hedebrant, Bo har haft det sedan 2000-03-27.

Hedebrant, Bo är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

581015-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Botkyrka.

Just nu är Hedebrant, Bo och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hedebrant, Bo så går det att nå dem via telefon på 0140-60000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hedebrant, Bo är Hedebrant, Bo Arne som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .