Michelles Fotvård

Utföra medicinsk fotvård i kundens hem och i en lokal.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Michelles Fotvård vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är Michelles Fotvård ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1999-09-01 så skapades Michelles Fotvård och företaget är har F-skattsedel Michelles Fotvård har haft det sedan 1999-01-01.

590314-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Michelles Fotvård och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Michelles Fotvård så går det att nå dem via telefon på 08-7781915 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Michelles Fotvård är Vikström, Michelle Maria Mercedes som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .