Dunja Livs

Dunja Livs hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Dunja Livs finns. I Botkyrka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Dunja Livs tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Dunja Livs har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Dunja Livs så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Dunja Livs har idag 590327-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Dunja Livs

Export, import och handel med livsmedel, blommor, köksutrustning, trädgårdsvaror och kläder samt uthyrning av videofilmer.

I Dunja Livs så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Issa, Jassim som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .