ANDÉNS MEDICINTEKNIK

Medicinteknisk konsult, inovation, tillverkning av medicinskaprodukter, inom elektronik, mekanik, service och underhåll av medicinteknisk utrustnisk utrustning. *forts*

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ANDÉNS MEDICINTEKNIK vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är ANDÉNS MEDICINTEKNIK ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1993-04-22 så skapades ANDÉNS MEDICINTEKNIK och företaget är har ej F-skattsedel.

ANDÉNS MEDICINTEKNIK är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

590401-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är ANDÉNS MEDICINTEKNIK och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med ANDÉNS MEDICINTEKNIK så går det att nå dem via telefon på 08-53174763 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom ANDÉNS MEDICINTEKNIK är ANDÉN, SVEN HÅKAN som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .