STIG HARALDSON BYGG OCH ARMERINGSFIRMA

STIG HARALDSON BYGG OCH ARMERINGSFIRMA är ett bolag som finns i Botkyrka. I STIG HARALDSON BYGG OCH ARMERINGSFIRMA finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haraldsson, Stig Olof Roland som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med STIG HARALDSON BYGG OCH ARMERINGSFIRMA så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå STIG HARALDSON BYGG OCH ARMERINGSFIRMA på telefon .

Byggnadsarbeten såsom trä- och betong- konstruktioner

Idag är STIG HARALDSON BYGG OCH ARMERINGSFIRMA av bolagstypen Enskild firma.

STIG HARALDSON BYGG OCH ARMERINGSFIRMA är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

STIG HARALDSON BYGG OCH ARMERINGSFIRMA innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och STIG HARALDSON BYGG OCH ARMERINGSFIRMA är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för STIG HARALDSON BYGG OCH ARMERINGSFIRMA så är det följande:

STIG HARALDSON BYGG OCH ARMERINGSFIRMA har 590502-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.