Vretarnas Trädgård

Handelsträdgård, trädgårdsanläggnings- och trädgårdsskötselverksamhet samt härmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vretarnas Trädgård vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är Vretarnas Trädgård ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2002-02-27 så skapades Vretarnas Trädgård och företaget är har ej F-skattsedel.

590630-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Vretarnas Trädgård och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Vretarnas Trädgård så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vretarnas Trädgård är Berglund, Chris Agnes som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .