Bengt Bäckströms Bygg & Inredning

Bengt Bäckströms Bygg & Inredning är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Bengt Bäckströms Bygg & Inredning finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bengt Bäckströms Bygg & Inredning som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-11-29.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bengt Bäckströms Bygg & Inredning så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Botkyrka arbetar för att bolag som Bengt Bäckströms Bygg & Inredning ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bengt Bäckströms Bygg & Inredning. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Bygg, inredning, markarbete, personaluthyrning.

Firmatecknare för Bengt Bäckströms Bygg & Inredning är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bengt Bäckströms Bygg & Inredning och det är följande personer, Bäckström, Bengt Olof Christian som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Bengt Bäckströms Bygg & Inredning är 590719-XXXX.